Zakelijk

Strategy

Social Media Plan

Het voor uw bedrijf of organisatie, opzetten van een Social Media plan. Dit houdt in het onderzoeken welk Social Media platform(en) het meest geschikt zijn voor u  en uw doelgroep en ik breng hierover een analyse met advies uit, wat wij uiteraard samen doornemen.

Het opzetten, of verbeteren van uw huidig gebruikte social media, aanmaken van accounts indien nodig, het trainen en begeleiden van de binnen uw bedrijf verantwoordelijke personen over het dagelijks gebruik van Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, Mailchimp, WordPress, etc.) alsmede het maken van een Social Media content planner (wie doet wat, en wanneer!)

Ook is het mogelijk om het, dagelijks,  beheer van uw Social Media aan mij uit te besteden.

Crossmedia Strategie

Een logisch vervolg op het Social Media plan is een crossmedia strategie, het analyseren welke platforms en software het meest ideaal op elkaar aansluiten, het daarna bepalen wanneer wat gebruikt moet en kan worden en hoe zo efficiënt mogelijk de diverse kanalen te stroomlijnen, door middel van cross-links (het verbinden van diverse accounts en platforms met elkaar) en eventuele software (Hootsuite).

Nieuwsbrieven met Mailchimp

Voor het maken en verzenden van digitale nieuwsbrieven werk ik met Mailchimp. Ik kan voor u een mailchimp account aanmaken en u en/of uw medewerkerse trainen/begeleiden op het gebruik hiervan. Uiteraard inclusief hoe dit te gebruiken in combinatie met Social Media (Facebook, Twitter, linkedIn etc).

Ook is het natuurlijk mogelijk om het maken en verzenden van uw nieuwsletters aan mij uit te besteden.

Social Media Profiel

Het opzetten van, of ondersteunen bij het maken, een Social Media profiel, voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren.

Meer informatie nodig?
Bel of email mij gerust voor een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat ik voor u kan betekenen!